Kycklingsallad

Ingredienser
25 g pasta
150 g kycklingbröstfilé
1 tsk olja
1/2 röd paprika
50 g zuccini, grova skivor
2 st soltorkad tomat, strimlade
1 msk basilika, strimlad
2 msk strimlad purjolök
50 g keso
50 g ruccola
1 msk rostade pinjenötter
 
Tillagning
Stek eller grilla kycklingbrösten
Koka pastan.
Dela paprikan på hälften, ta bort fröhuset. Rosta i ugn med skinnsidan uppåt på 250 grader i 20 min. Låt svalna och skär i bitar
Stek eller grilla zucciniskivorna med lite olivolja, salt och peppar.
Blanda keson med paprikan, zuccinin, soltorkade tomater, basilikan, och purjolöken, smaka av med salt och nymalen svartpeppar.
Skiva kycklingen, lägg på tallriken tillsammans med ruccolan, pastan och pinjenötterna servera kesosalladen till.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0